ITM_costurile_outsourcingului

Avantajele externalizării

Avantajele Serviciilor de Externalizare oferite de ITM Employment Consulting S.R.L.:

Recomandăm externalizarea pentru activităţi legate de calculul si administrare a salariilor pentru a crea companiei posibilatea de a se concentra mai mult pe obiectul principal de activitate sau pe alte activităţi importante ce ţin de strategia în domeniul resurselor umane ca: recrutare si selecţie a personalului, evaluare a acestuia, evaluarea necesităţilor de training, elaborarea unui sistem de promovare a personalului.

Pentru firmele aflate în zonele limitrofe ale marilor orase, unde personalul specializat este mai dificil de angajat, externalizarea poate fi o necesitate, acestea beneficiind de proceduri de lucru flexibile, activitatea putându-se desfasura prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă.

 

Controlul costurilor

Controlul costurilor este unul din principalele motive ale outsourcing-ului. Outsourcingul transforma costurile fixe in costuri variabile, reduce birocratia interna a companiei iar pentru firmele la inceput de activitate permite dimensionarea costurilor cu dimensiunea afacerii.

Imbunatatirea eficientei

Companiile care incearca sa faca totul singure trebuie sa faca fata unor costuri mai mare care de cele mai multe ori se transfera in costul final al produselor sau serviciilor oferite

Eliminarea eforturile legate de angajarea personalului de HR

Personalul implicat in activitatiile de HR prezinta nevoile proprii de recrutare, gestionare, training. Pentru firmele mici si mijlocii, prin externalizare le oferim posibilitatea de a beneficia de servicii similare cu firmele mari.